Selge nå eller i fremtiden?

VI SELGER DITT HJEM

Hvorfor velge W?

Våre meglere benytter kompetansen sin på salgsutløsende faktorer for din bolig. Vi er opptatt av hva du som kunde får igjen etter salget, og bruker ikke tid på annet. Dette har vi vår teknologi til.

Hvorfor velge W?

Hos oss kommer du som kunde først. Vi prioriterer deg. W teknologien gir din megler mer tid til deg som kunde og dine interessenter, for at du skal få et optimalt boligsalg. Vi overlater ingenting til tilfeldigheter og gjør vårt ytterste for at du skal bli fornøyd.

+

Menneskene / Meglerne

Meglerne som jobber hos oss er nøye valgt ut. Vi i W Eiendomsmegling er opptatt av faglig kompetanse, effektivitet og et ønske om å alltid prestere vårt beste. Derfor levere vi fra oss et produkt vi kan være stolte over, med høy kvalitet.

+

Teknologi

Vi er ikke bare en eiendomsmegler, vi er også et teknologiselskap. Våre utviklere jobber hele tiden for å optimalisere boligsalgsprosessen og våre digitale produkter, slik at vi sammen kan skape den beste boligsalgsprosessen.

+

Markedsføring

Vårt eget dedikerte markedsteam kombinerer markedsledende teknologi med erfarne mennesker, som gjør oss i stand til å tilby den smarteste markedsføringen skreddersydd for din bolig.

=

Optimalt boligsalg

Hvordan ser det optimale boligsalget ut for deg? Våre kunder sier at det handler om en optimal prosess, det beste resultatet, trygg overlevering og et trygt oppgjør. Den beste teknologien vil ikke alene gi det beste resultatet, det er kombinasjonen av de beste meglerne med markedets beste verktøykasse som er oppskriften til et optimalt boligsalg.

Vår prisliste finner du her