Synliggjør din bolig

W optimaliserer din markedsføring

Markedsføring i dag handler om mer enn fine bilder og annonsering på Finn eller Facebook. Det handler om å kombinere alle tilgjengelige markedstiltak på en optimal måte.
W har utviklet en markedsledende teknologi som kombinert med erfarne mennesker i vårt eget markedsteam gjør oss i stand til å tilby våre kunder den smarteste markedsføringen skreddersydd for din bolig. Les mer om noen av våre markedsføringstiltak nedenfor.

W Ads - Intelligent digital annonsering

Vår avanserte W Ads-markedspakke finner potensielle kjøpere for din bolig, uansett om de er på aktiv boligjakt eller ikke. Med W Ads får du bl.a. FINN sin største annonsepakke, kombinert med spesialtilpassede annonser i sosiale medier og nettaviser. Slik sørger vi for at boligen din blir vist fra sin aller beste side, til flest mulig potensielle kjøpere.

W Digital Salgsoppgave

Vi har bygget opp vår digitale salgsoppgave litt annerledes enn andre meglere. Sammen med internasjonalt ledende selskaper har vi gjort justeringer som skal optimalisere en kjøpers opplevelse av din digitale salgsoppgave. Det er smarte små detaljer som gjør at det føles enklere å lese og fremstår mer som en egen nettside enn en boligannonse. Her vil du finne alle relevante og lovpålagte opplysninger, nyttig informasjon og bilder for din bolig, presentert på en fin og oversiktlig måte.

W Prospekt – fokus på det som selger

Fremtiden er digital, men kvalitet på trykk gir fortsatt en betydelig godfølelse. Vårt prospekt er utviklet for å sørge for at godfølelsen fra visning blir ivaretatt inn til en potensiell budrunde.

W Optimal visualisering

De som er på boligjakt skal ikke kjøpe ditt hjem, de skal kjøpe sitt nye drømmehjem. Vi har et spesielt fokus på å presentere din bolig fra sin aller beste side. Gode forberedelser, styling, og profesjonelle bilder er avgjørende faktorer for å gjøre din bolig om til et attraktivt hjem for andre. Dette gjør vi i tett samarbeid med våre utvalgte stylister, fotografer og markedsteam.